High tea in Heemskerk

Zoekt u een leuke en geschikte locatie voor een high tea in Heemskerk? Dan biedt deze pagina uitkomst! Op deze pagina worden alle restaurants in Heemskerk verzameld die u de gelegenheid bieden om te genieten van een uitgebreide en geheel verzorgde high tea.

Op dit moment bieden deze restaurants in Heemskerk een high tea aan:

Grand Café van Ruydael, vanaf EUR 19,50 p.p.
Blond Lunch en Diner, EUR21,50 p.p

De high tea van Grand Café van Ruysdael Heemskerk

logo high tea ruysdael heemskerk

De high tea van Grand Café van Ruysdael is verkrijgbaar vanaf EUR 19,50 en omvat:

- Diverse soorten thee, koffie, cappucino of koffie verkeerd
- Zoetigheden zoals muffins, petit fours, chocomousse en een smoothie
- Klein soepje
- Sandwiches en kleine wraps met tonijn, zalm, serranoham, carpaccio en kip

Voor EUR 4,- extra p.p. kan bovenstaande high tea uitgebreid worden met een glaasje Prosecco. Op aanvraag kan de high tea tegen meerprijs uitgebreid worden met luxe hapjes, dessert en vers fruit.

Deze high tea in Heemskerk van Grand Café van Ruysdael is enkel op reservering verkrijgbaar (minimaal 1 dag van tevoren).

De high tea van Blond Lunch & Diner in Heemskerk

logo high tea heemskerk restaurant blond

De high tea van Blond Lunch & Diner kost EUR 21,50 en omvat:

- Thee en koffie naar keuze
- Zoetigheden zoals petit fours met marsepein, mini eclairs met chocolade en aardbei, Engelse scones, slagroomtruffels en diverse koekjes
- Soepje van de dag
- Mini bagels met zalm en roomkaas
- Wrapjes met carpaccio
- Sandwiches met oude kaas en rosbief
- Quiche van bacon, prei en champignons
- Geitenkaaskroketjes

De high tea bij Blond is alleen op reservering te verkrijgen, vanaf 2 personen.

Waar moet ik op letten bij een high tea in Heemskerk

De high tea's in Heemskerk zijn zeer uitgebreid en worden door veel mensen als een complete maaltijd beschouwd. De behoefte aan een volgende, grote maaltijd zal hierdoor bij verreweg de meeste mensen niet snel aanwezig zijn. Door de samenstelling van de high tea kunnen de restaurants in Heemskerk dit alleen aanbieden op reservering.