Heemskerkse restaurants met een Michelinster

Binnenkort van plan om te dineren in een restaurant met Michelinster in Heemskerk? Helaas, op dit moment is geen enkel Heemskerks restaurant in het bezit van een ster van Michelin. In het verleden heeft restaurant De Vergulde Wagen een Michelinster gehad. De eigenaren van dit restaurant zijn echter met pensioen en tegenwoordig is op deze locatie Blond Lunch & Diner gevestigd.

Restaurants met Michelinster in de omgeving van Heemskerk

Op relatief korte afstand zijn diverse restaurants gevestigd die bekroond zijn door Michelin. In het nabijgelegen Bakkum huisvest restaurant Apicius (1 Michelinster). Wie de voorkeur geeft aan een restaurant met 2 Michelinsterren, kan in de omgeving van Heemskerk kiezen voor de Bokkendoorns in Overveen of Chapeau! in Bloemendaal. Liever in een restaurant in Heemskerk dineren? Bezoek dan onze homepage voor een overzicht van goede restaurants (zonder Michelinster) in Heemskerk.